Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ferida greu una dona pel xoc entre un cotxe i una moto a la Via Augusta
  • CA

Una dona de 54 anys va resultar ferida greu en un xoc entre un cotxe i una moto a la Via Augusta de Barcelona. Segons han confirmat fonts municipals, l’accident va tenir lloc aquest dilluns poc abans de les dotze de la nit a l’altura del número 241 d’aquesta artèria barcelonina, quan per causes que encara s’estan investigant es va produir una col·lisió entre els dos vehicles.

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van acudir al lloc dels fets amb tres dotacions i van procedir a traslladar la dona a un centre hospitalari de la capital catalana en estat greu. Per ara es desconeixen les causes concretes que van provocar la col·lisió entre el vehicle i la moto. Tampoc han transcendit més detalls sobre l’estat de salut i l’evolució de la dona afectada per aquest accident.

En marxa les obres del nou carril bici de la Via Augusta

Precisament, aquesta col·lisió ha tingut lloc el mateix dia que han arrencat les obres per habilitar el nou carril bici de la Via Augusta. Els treballs han començat en el tram central d’aquesta artèria de la capital catalana, en concret entre l’avinguda de la Riera de Cassoles i el carrer de Ganduxer.

La previsió municipal és que l’actuació s’allargui prop de cinc mesos i permeti habilitar dos carrils bici unidireccionals a banda i banda, deixant l’espai central de la via per a la circulació de vehicles com fins ara. Tot i que es preveuen alteracions de la mobilitat, l’Ajuntament assegura que mentre tinguin lloc les obres es garantirà la circulació tant dels vianants i com dels cotxes.

A partir de l’any vinent està previst que es completi el carril sencer fins al carrer de Dolors Monserdà, de manera que es pugui acabar de connectar d’una manera eficient els districtes de Sarrià-Sant Gervasi i de l’Eixample amb un sol carril per a bicicletes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa