Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinc noves detencions en l’operatiu per evitar robatoris en pisos de Sarrià
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han arrestat en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona cinc persones com a presumptes autors de diversos robatoris en domicilis del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la capital catalana. Aquestes detencions s’emmarquen en l’operatiu que va iniciar a la policia catalana el passat 14 de desembre per provar de frenar l’onada de robatoris en pisos que estava patint recentment aquesta zona de la ciutat.

Segons han informat les autoritats aquest dissabte, les dues primeres detencions van tenir lloc divendres poc després de les set de la tarda, quan els agents van arrestar al carrer de Pàdua dos joves de 20 i 21 anys als quals se’ls relacionava amb un delicte de temptativa de robatori amb força en un domicili. En aquest dispositiu hi van participar efectius del cos policial barceloní.

Les altres tres detencions s’han produït aquest mateix dissabte cap a dos quarts de tres de la matinada, quan tres joves de 23, 24 i 27 anys han estat arrestats al carrer del Rector Ubach com a presumptes autors de diversos robatoris amb força en pisos de la zona. Es dona la circumstància que un dels detinguts acumulava fins a tres antecedents policials per fets similars. La resta dels cinc arrestats no tenia antecedents.

Catorze detinguts en només dues setmanes

El dispositiu extraordinari que van posar en marxa els Mossos d’Esquadra el passat 14 de desembre per provar de frenar l’onada de robatoris en pisos que està patint recentment el districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi ja acumula catorze detinguts. De fet, la policia catalana va arrestar aquest divendres un home i una dona després que dos agents de paisà els enxampessin ‘in fraganti’ escalant la façana d’una finca d’aquesta zona de la capital catalana per accedir-hi al seu interior. En aquest sentit, cal recordar que durant aquest 2022 els veïns han denunciat onades de robatoris en diferents zones d’aquest districte, com a les Tres Torres o Turó Park.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa