Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingudes cinc persones a Ciutat Vella per robatoris amb violència
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones a Ciutat Vella per robatoris amb violència, ha informat aquest divendres la policia catalana. Les detencions s’han fet en tres intervencions diferents. Segons la policia, en un dels casos la persona detinguda va ser seguida de forma discreta per un testimoni que finalment és qui va guiar els agents fins a ella a través del 112.

Els cinc detinguts tenen relació amb tres robatoris que es van produir amb poques hores de diferència, segons ha informat Betevé. Un robatori va tenir lloc dijous a la plaça dels Àngels. El lladre va robar una cadena d’or a una persona i va marxar en monopatí. Mentre fugia va topar amb els Mossos,que el van detenir. La cadena es va poder recuperar i ser retornada a la víctima. El lladre té 19 anys i acumula cinc antecedents policials.

Un altre robatori va tenir lloc dijous a la matinada al carrer de l’Argenteria. Una patrulla de la policia catalana va detectar tres homes que feien vigilància per aproximar-se a una víctima, amb la intenció de robar-li també una cadena d’or. Els agents van cobrir les possibles vies de fugida, preveient el que podia passar i els van detenir. Tenen entre 24 i 26 anys i entre tots tres arrosseguen 14 antecedents policials.

L’altre robatori també va passar també dijous al carrer de Jovellanos. En aquest cas, van ser tres autors i l’objectiu un rellotge d’alta gamma valorat en 50.000 euros, que no s’ha pogut recuperar. Un testimoni va interceptar un dels lladres, que va quedar detingut. Té 22 anys i dos antecedents policials.

Colau afirma que no hi ha un problema greu d’inseguretat

Aquestes detencions es produeixen la mateixa setmana en què ha revifat la polèmica sobre la inseguretat a Barcelona. L’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, va negar dilluns que la capital tingués un problema d’inseguretat greu i va ressaltar que s’estan fent moltes detencions. Colau també va posar en valor el fet que havia augmentat la coordinació entre la Guàrdia Urbana i els Mossos. Segons l’alcaldessa, si es compara el juliol del 2019 amb el del 2022, els furts s’han reduït un 30%. L’oposició qüestiona les dades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa