Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut per portar mitja desena de drogues en un patinet elèctric

La Guàrdia Urbana ha detingut a Nou Barris un conductor que anava amb patinet elèctric per dur a sobre mitja desena de drogues i 800 euros en metàlic, segons han comunicat a les xarxes socials. Els agents de la policia local, segons ha pogut saber el TOT Barcelona, el van enxampar conduint amb auriculars i per això el van aturar. Va ser en aquell moment que van veure que l’infractor es posava nerviós i van accedir a l’escorcoll. El conductor duia amagada diferents tipus de droga en clauers i desodorants.

Fonts de la Guàrdia Urbana confirmen que l’home duia un clauer en forma de tub amb una substància coneguda com Tusi, una espècie de cocaïna de color rosa. D’altra banda, en un moneder duia petites quantitats de marihuana i èxtasi. La gran quantitat de droga la van trobar en un desodorant d’estil roll on: els agents van identificar cocaïna, MDMA (en cristall i en pastilles), clonazepam —un ansiolític que es ven amb recepta mèdica— i Viagra. Més enllà de la droga, l’home portava 800 euros en metàlic que es relacionen amb el contraban.

Reforç policial contra la droga

Justament avui l’Ajuntament ha anunciat un reforç per prevenir delictes relacionats amb la droga al districte de Ciutat Vella. El consistori augmentarà en un 20% els efectius que circulen per les zones més conflictives del districte. En total, hi haurà 437 agents per la zona, 50 dels quals, provenen de la nova promoció. L’Ajuntament també reforçara les unitats de policia que hi ha a la nit i dotarà d’un servei exclusiu pel districte.

Tot això, mentre els delictes cauen en aquesta zona de Barcelona. Concretament, la policia ha notat una davallada dels delictes a Ciutat Vella de prop del 22%, sent els furts els que encapçalen la classificació, tot i que, aquests, també han baixat respecte anys anteriors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa