Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La peculiar estratègia que ha permès atrapar un lladre de rellotges fugat
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest dissabte un home com a presumpte autor d’un intent de robatori amb força d’un rellotge de luxe a Barcelona. Els agents van aconseguir localitzar l’arrestat al districte de l’Eixample després que aquest es fugués en intentar sense èxit robar un rellotge a una persona.

Els fets van tenir lloc ahir, quan un grup d’agents de paisà va comprovar com un home intentava robar un rellotge de luxe a una persona. La víctima va resistir-se a les violentes estrebades del lladre i va aconseguir evitar que es pogués endur el preuat botí.

Fuga en moto

En identificar que hi havia agents de paisà a la zona, l’implicat va agafar la seva moto i va fugar-se per evitar ser detingut. Malgrat que el lladre va aconseguir en un primer moment despistar els policies i perdre’ls de vista, els efectius van acabar localitzant el vehicle estacionat en un carrer del districte barceloní de l’Eixample.

Un cop comprovat que es tractava de la mateixa moto en la qual l’home havia aconseguit fugar-se del lloc dels fets, els membres del cos policial barceloní van decidir esperar al costat del vehicle a veure si apareixia el seu propietari per arrestar-lo.

Després d’una estona, l’implicat va acudir al lloc on tenia la moto per agafar-la i es va veure sorprès pels agents, que el van detenir com a presumpte autor de l’intent de robatori amb força del rellotge que havia tingut lloc instants abans.

Una unitat especialitzada en robatoris de rellotges

Cal recordar que els Mossos d’Esquadra compten amb una unitat especialitzada per combatre els robatoris de rellotges a la capital catalana. El conegut com a grup Titani, fa prop de tres mesos que està operatiu i és una de les iniciatives impulsades en el marc del pla Tremall contra la multireincidència.

El grup està integrat per agents dels grups de delinqüència urbana i investigadors i a principis de juliol ja havia contribuït a la detenció de prop d’una trentena de persones per robatoris violents de rellotges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa