Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un home relacionat amb l’atac a dues persones a Sant Martí
  • CA

Després de passar diverses hores amb un dispositiu policial intens a les portes d’un domicili a Sant Martí, on se suposava que es trobava atrinxerat un home que hauria ferit dues persones, aquest dissabte al vespre els Mossos van retirar el dispositiu en comprovar que l’home hauria fugit hores abans. Aquest diumenge al mati, els Mossos han anunciat la detenció d’un home que podria estar relacionat amb les agressions, si bé els Mossos d’Esquadra confirmen que no es tracta de l’autor dels fets i continuen amb la recerca de l’individu.

Els Mossos havien rebut l’avís que hi havia dues persones ferides cap a les tres de la tarda. Es va fer un fort desplegament policial que inclou també els ARRO i un helicòpter. Però finalment van descobrir que l’home no estava atrinxerat, sinó que havia fugit hores abans.

De moment no ha transcendit més informació sobre el subjecte ni sobre les causes per les quals hauria agredit dues persones, que es troben ingressades. Segons ha avançát BTV, un dels ferits té 32 antys i està greu.

El darrer tiroteig a l’àrea de Barcelona es va produir el 19 de novembre al barri de la Mina, de Sant Adrià de Besòs. Un mes abans, el 16 d’octubre, hi va haver un altre incident amb armes de foc a Nou Barris.

El GEI sempre està a punt per intervenir en les actuacions policials de màxim risc com són les que hi ha ostatges, les intervencions en matèria la lluita antiterrorista o en les detencions de bandes criminals organitzades. Situacions sempre difícils però que requereixen ponderació per assumir el risc intrínsec a cada operació. El gruix d’aquestes actuacions passen desapercebudes, perquè l’objectiu és evitar danys personals a les persones implicades en l’actuació així com als propis agents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa