Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un home per abusar sexualment d’una dona a la Barceloneta
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest dilluns un home per presumptament abusar sexualment d’una dona al districte de Ciutat Vella. Els fets van tenir lloc de matinada a la zona de la Barceloneta, quan l’implicat va dirigir-se a la dona, la va agafar pel braç i li va fer tocaments sense el seu consentiment.

Segons la informació facilitada pel cos policial barceloní, l’incident es va produir poc després de les tres de la matinada del dilluns a la Barceloneta, quan una dona va acudir a una patrulla per denunciar que un home se li havia acostat i havia fugit després d’agafar-la pel braç i fer-li tocaments. La denúncia i la descripció que va fer la víctima van permetre als agents de la comissaria del cos al districte de Ciutat Vella identificar i localitzar l’individu, que va acabar detingut com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual per assetjar la dona.

Preocupació per la inseguretat a la ciutat

La inseguretat continua sent el problema més greu que els barcelonins veuen a la ciutat, segons l’Enquesta de Serveis Municipals 2022, presentada recentment. La inseguretat és el principal problema dels veïns des del 2019 i, aquesta vegada, el 19% l’ha destacada com a qüestió més greu, la xifra més alta en l’última dècada. L’any passat la inseguretat havia baixat uns punts (14% dels enquestats la van destacar com a qüestió principal a resoldre).

Tanmateix, les xifres del balanç final del Pla d’Estiu conjunt de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya conclouen que la capital catalana va registrar durant la temporada estival un descens del 12,20% dels fets delictius respecte a l’estiu del 2019. En aquest sentit, destaca la davallada que han patit enguany els f­urts i els robatoris violents al carrer, que van caure aquest estiu un 22,4% i un 12,5% respectivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa