Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut per conduir begut, estampar-se contra un semàfor i fugar-se

Un home ha estampat aquest diumenge el seu cotxe contra un semàfor de la Gran Via i després s’ha fugat, deixant el vehicle destrossat al cèntric carrer barceloní. La policia de la ciutat l’ha enxampat al carrer d’Hostafrancs gràcies a la col·laboració ciutadana, segons ha informat el cos a les xarxes socials.

La situació que ha deixat el sinistre ha complicat l’actuació dels agents de seguretat. Els bombers, de fet, han hagut de tallar el semàfor per motiu de seguretat, que havia quedat molt malmès després del xoc violent del cotxe.

Es nega a fer les proves d’alcoholèmia

La Guarida Urbana també ha explicat que investiguen l’infractor per conduir begut i negar-se a fer les proves d’alcoholèmia i de drogues. Se li ha suspès el carnet de conducció a l’espera d’acabar la investigació.

Cap de setmana amb molta feina

La Guàrida Urbana ha tingut feina durant el cap de setmana. La policia local també ha informat que ha precintat un dentista clandestí que operava al barri de l’Eixample sense llicència. Mentre inspeccionaven el local, els agents van poder veure “deficiències administratives i higiènic-sanitàries”

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home la matinada de divendres a dissabte. La víctima ha aparegut sense vida en un pis del carrer de Llevant, al barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs. La policia, segons les últims informacions, encara no ha trobat l’autor de l’assassinat, que tot indica que seria un apunyalament.

L’alcaldessa de la ciutat del besòs ha condemnat els fets i segueix demanant “Més presència policial a la ciutat”. No és el primer cop que l’alcaldessa ho demana: A finals de setembre, un home va morir a trets enmig del carrer. En aquest context, Cañete ja va demanar a la resta d’administracions més col·laboració amb els cossos policials per evitar successos com aquests.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa