Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atrapen un comprador d’objectes robats: portava mòbils amagats en sabates
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada un comprador d’objectes robats al districte barceloní de Sants-Montjuïc. L’arrest es va produir el passat divendres quan l’home circulava per un carrer del barri de Sants amb dues maletes plenes de mòbils sostrets.

Segons la informació facilitada per la policia catalana, el presumpte implicat va ser enxampat per un grup d’agents de paisà quan es trobava caminant pel passeig de Sant Antoni del barri de Sants amb dues maletes de grans dimensions. Després de seguir-lo durant una estona, els policies el van aturar i van procedir a identificar-lo.

En el moment d’escorcollar les maletes, els agents van trobar fins a 33 telèfons mòbils robats que estaven ja preparats i a punt per ser venuts. De fet, alguns dels aparells estaven amagats dins d’unes sabates, embolicats en plàstic transparent per poder ser transportats sense que es fessin malbé.

Els efectius dels Mossos d’Esquadra també van comprovar que l’home portava a sobre diverses cadenes i anells d’or que també haurien estat sostrets. Després de la detenció, el comprador d’objectes robats ja ha passat a disposició judicial.

Pla Tremall contra la multireincidència

Cal recordar que els Mossos d’Esquadra han dut a terme durant tota la temporada estival d’aquest 2022 diferents dispositius emmarcats en el pla d’acció Tremall, un desplegament especial de la policia catalana que pretén lluitar contra la multireincidència en els robatoris violents a la capital catalana. Aquesta iniciativa facilita la ràpida actuació dels agents en els diferents dispositius d’oci nocturn i de prevenció de robatoris de rellotges d’alta gamma que es despleguen de divendres a diumenge en diferents punts de la ciutat.

Alguns dels aparells que transportava l’home podrien tenir el seu origen precisament en aquests robatoris violents que s’han repetit durant tot l’estiu en diferents punts de la ciutat, sobretot al districte de Ciutat Vella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa