La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones en una operació conjunta per desmantellar dos punts de venda de droga a Ciutat Vella. Segons han informat els cossos policials, agents de les comissaries del districte van iniciar una investigació després de rebre queixes de diversos veïns. L’operació ha acabat amb cinc persones detingudes, d’edats compreses entre els 29 i els 32 anys, que estan acusades d’un delicte contra la salut pública.

Els investigadors van poder comprovar que el pis del Gòtic, que estava ocupat pels narcotraficants, es feia servir per vendre droga i hi havia un degoteig constant de persones que s’hi acostaven per comprar i consumir drogues. Durant la investigació van descobrir que l’activitat del narcopís estava connectada amb un altre habitatge del Raval que funcionava com a magatzem de la droga, tot i que també s’utilitzava puntualment per vendre droga entre els clients de locals d’oci nocturn de la zona.

La Guàrdia Urbana i els Mossos van crear un equip conjunt per tal de desmantellar els dos narcopisos, ja que eren una font constant de conflicte tant l’interior de les finques com al carrer. L’operació, que es va dur a terme aquest dijous al vespre, s’ha saldat amb els cinc detinguts per vendre la droga i s’investiga dues persones més per captar clients al carrer. També es van comissar diverses quantitats de substàncies estupefaents i diners en metàl·lic. Els detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Plantació oculta a la Zona Franca

La setmana passada els Mossos d’Esquadra van desmantellar una gran plantació de marihuana amagada en un pis de la Zona Franca. El cultiu clandestí va quedar exposat després de patir un incendi. La policia va rebre un avís anònim i després d’irrompre al pis van trobar 361 plantes de marihuana. El pis estava en una situació precària i era un risc per a la seguretat de l’edifici, ja que els traficants havien punxat la llum per alimentar la instal·lació elèctrica.

Nou comentari