Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen l’autor de l’apunyalament d’aquesta matinada a la Barceloneta
  • CA

Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor material de l’apunyalament que ha tingut lloc aquest diumenge de matinada a la Barceloneta. L’home -que es troba en parador desconegut– hauria agredit la víctima després que aquesta agredís una dona a la plaça del Mar d’aquest cèntric barri barceloní.

Els fets han tingut lloc cap a la una de la matinada, quan per causes que encara estan sota investigació un home ha agredit de matinada una dona que es trobava a la plaça del Mar del barri de la Barceloneta. L’acció de l’individu ha provocat la indignació d’un grup d’amics de la jove, que han envoltat l’agressor i s’han abraonat sobre ell.

Com a conseqüència d’aquesta segona agressió, l’home ha resultat ferit de gravetat amb arma blanca i ha hagut de ser traslladat d’urgència a un centre hospitalari de la capital catalana, on ara mateix es troba sota custòdia d’agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Un dels amics de la dona, en parador desconegut

Segons informa Betevé, la policia catalana està ara provant de localitzar l’autor material d’aquesta segona agressió que ha deixat l’home greument ferit i que vindria motivada pel primer incident amb la dona. De fet, l’individu encara en parador desconegut és un dels amics de l’afectada. La resta de persones que s’han abraonat sobre l’home apunyalat sí que han pogut ser identificades i localitzades per part dels efectius dels Mossos d’Esquadra.

Investigació policial oberta

La investigació de la policia catalana continua oberta a l’espera de poder localitzar el segon agressor. Per ara es desconeixen els motius que van motivar l’agressió de l’home a la dona i la trifulga posterior que ha acabat amb l’individu ferit de gravetat i sota custòdia policial en un centre hospitalari.

Per la seva banda, la Guàrdia Urbana ha obert les diligències pertinents tant per la primera agressió com per l’apunyalament posterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa