Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una bandada d’ànecs xoca contra un avió i l’obliga a tornar al Prat
  • CA

Un avió de la companyia Ryanair va protagonitzar aquest dimecres a la nit un incident peculiar. L’aeronau -que s’havia enlairat poc abans de les nou de la nit en direcció a l’aeroport de la ciutat britànica de Liverpool– es va veure obligada a tornar a aterrar a l’aeroport del Prat després de xocar amb una bandada d’ànecs quan sobrevolava la ciutat de Barcelona.

Segons la informació facilitada a través de les xarxes socials per un fòrum que recull informació del trànsit aeri en tot el territori català, l’impacte d’aquest grup d’ànecs va provocar diversos danys en un dels motors de l’avió i en el tren d’aterratge davanter de l’aparell, motiu pel qual el pilot va acabar demanant als controladors de l’aeroport del Prat poder tornar a aterrar a l’aeròdrom barceloní.

Malgrat la petició del pilot de la companyia irlandesa de baix cost, des de l’aeroport no es va declarar l’estat d’emergència, de manera que, després de creuar gran part de la capital catalana, l’aeronau va poder fer finalment mitja volta i va acabar aterrant amb normalitat a una de les pistes habilitades a l’aeroport barceloní.

Els passatgers van poder volar dues hores després

Segons informa Betevé, l’avió de la companyia irlandesa afectat continuava aquest dijous al matí a la pista de l’aeroport del Prat a l’espera de la revisió dels components que s’hagin pogut veure danyats per l’impacte dels ànecs. Els passatgers que anaven en l’aeronau van poder agafar al cap de dues hores un altre avió de la companyia Ryanair per poder volar en direcció a la ciutat britànica de Liverpool.

Un soroll estrany

L’incident ha despertat la curiositat de molts usuaris a través de les xarxes socials, que també s’han fet ressò del testimoni de diverses persones que havien vist volar l’avió de Ryanair i que havien detectat que l’aparell feia una espècie de soroll estrany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa