Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els rodalies de l’R1 circulen de nou després del tall per un atropellament
  • CA

Un atropellament mortal a la línia R1 del servei de Rodalies de Catalunya ha provocat retencions aquest dimarts a la tarda de més d’una hora en la línia entre Barcelona i Mataró i ha obligat a tallar la circulació entre Sant Adrià de Besòs i Montgat. El trànsit de trens s’ha pogut restablir completament entre les dues parades afectades pel tal primer en un sentit de la marxa cap a les 15.40 hores i por complet dues hores més tard. Renfe ha informat que les freqüències habituals s’aniran restablint al llarg de les pròximes hores, per la qual cosa les alteracions sobre els horaris habituals encara podrien prolongar-se durant la tarda.

La companyia ha habilitat busos llançadora per cobrir el trajecte entre Sant Adrià i Montgat mentre els trens no han pogut transitar en el tram afectat. A través de les xarxes socials, l’empresa de transports ha informat de l’afectació, que s’estén des de Barcelona fins a Mataró. A través dels mateixos mitjans ha explicat que els trens entre Badalona i Montgat estant aturats per aquest fet. I que s’està a l’espera de l'”autorització de cossos policials per a reprendre la circulació”.

Minuts més tard de l’accident, i a respostes de clients afectats, la companyia de transports ha informat que les demores s’han escurçat fins als sis minuts. De totes maneres, es segueix treballant per tal de restablir la normalitat del servei al 100%, després del tràgic succés. D’igual forma, Rodalies de Catalunya detalla que s’està buscant un transport alternatiu per carretera per tal de minimitzar les afectacions ocasionades per aquest fet i que han fet que més d’un aquest dimarts arribi tard a la feina, tal com han piulat a través de Twitter. És el cas d’una usaria que es fa dir Raquel Culebras i que assegura que està “detinguda al tren de Montgat” i que ha d’anar a treballar a Badalona. “Ja faig una hora tard”, lamenta. “Quan més he d’esperar?”, es pregunta. L’empresa respon que lamenta les molèsties i que les novetats es comunicaran a través dels canals oficials; en aquest cas Twitter.

“Els que estem a Premià què fotem?”, lamenta un altre usuari, visiblement molest, pel to del missatge. “Bona tarda, qualsevol modificació del servei la comunicarem pels canals habituals: Twitter, App i web de Rodalies. Salutacions”, respon solemne Rodalies de Catalunya.

“El tren del Masnou circularà fins a Mongat? Si no és el cas, quines opcions tinc per arribar a Plaça Catalunya?”, pregunta encuriosit un altre client del servei. “No disposem d’aquesta informació i previsió, qualsevol modificació del servei la comunicarem pels canals habituals: Twitter, App i web de Rodalies”, respon la companyia de transports.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa