Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen ‘in fraganti’ un lladre que robava mòbils en terrasses del Gòtic
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir la setmana passada un home que es dedicava a robar mòbils en terrasses al districte de Ciutat Vella. Els fets van tenir lloc dijous a la plaça de Sant Josep Oriol del barri Gòtic, quan el lladre va ser enxampat in fraganti per uns agents de paisà.

Segons ha informat el cos policial barceloní en una publicació a través de les xarxes socials, una patrulla d’agents de la comissaria del districte de Ciutat Vella que es trobaven pels voltants de la plaça de Sant Josep Oriol del barri Gòtic van presenciar en directe com un home sostreia el telèfon mòbil d’una dona en la terrassa d’un dels establiments d’aquest cèntric espai de la capital catalana.

La ràpida reacció dels efectius va permetre detenir l’home i retornar l’aparell -que estava valorat en 1.200 euros– a la seva legítima propietària.

Preocupació per la inseguretat i els robatoris

La inseguretat continua sent el problema més greu que els barcelonins veuen a la ciutat, segons l’Enquesta de Serveis Municipals 2022, presentada recentment. La inseguretat és el principal problema dels veïns des del 2019 i, aquesta vegada, el 19% l’ha destacada com a qüestió més greu, la xifra més alta en l’última dècada. L’any passat la inseguretat havia baixat uns punts (14% dels enquestats la van destacar com a qüestió principal a resoldre).

Troballa sorprenent

La Guàrdia Urbana de Barcelona va fer també el passat dijous una troballa sorprenent després de practicar-li un control de drogues a un conductor que havia comès una infracció. Els fets van tenir lloc al districte de Sarrià-Sant Gervasi i l’implicat va acabar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Després de donar positiu pel consum de cànnabis en la prova, els agents van escorcollar el vehicle de l’implicat i amagat en una part de l’estructura del cotxe van trobar una quantitat de més d’un centenar de grams de cocaïna.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi a novembre 07, 2022 | 19:10
    Jordi novembre 07, 2022 | 19:10
    Ya estará libre robando moviles en el mismo sitio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa