Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen in fraganti un lladre que robava en cotxes aparcats a l’Eixample
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home com a presumpte autor d’un robatori amb força en vehicle que estava estacionat al districte de l’Eixample. Els fets van tenir lloc a l’Esquerra de l’Eixample, quan un grup d’agents del cos policial barceloní van enxampar in fraganti el lladre robant a l’interior d’un cotxe aparcat en un carrer.

Segons detalla el cos en una publicació a través de les xarxes socials, els efectius de la Guàrdia Urbana van comprovar com l’home havia forçat amb èxit el vehicle per poder apropiar-se d’una motxilla que hi havia al seu interior. Malgrat aconseguir en un primer moment emportar-se el seu botí, el lladre va ser abordat pels agents del cos policial barceloní, que el van acabar arrestant com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

La ràpida actuació dels policies de la comissaria del cos al districte de l’Eixample va permetre recuperar la motxilla inicialment sostreta, que va poder ser retornada al seu legítim propietari.

Jordi Turull, víctima d’un robatori semblant

En els últims mesos s’han produït diversos casos de robatoris amb força en vehicles estacionats a la capital catalana. Un dels incidents més sonats va ser el robatori que va patir al barri de Sants el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, que va veure com uns lladres trencaven d’un cop un dels vidres del seu cotxe per emportar-se una motxilla que hi havia dins.

Els fets van tenir lloc a finals d’agost durant la celebració de les festes de Sants. El líder de JxCat es trobava al barri barceloní sopant amb companys de la formació i quan va tornar a buscar el cotxe que tenia aparcat en una de les zones de Sants va descobrir que havia estat víctima d’un robatori.

El vehicle tenia el vidre de la porta del copilot trencat i els lladres havien aprofitat aquesta obertura per forçar la porta i accedir al seu interior. Després de regirar el cotxe, els implicats només es van endur una motxilla que Turull havia deixat amagada sota un dels seients i en la qual hi havia medicaments, documentació de la formació no especialment rellevant i una sèrie de llibretes amb notes personals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa