Un agent de Mossos fora de servei arresta dos lladres que havien robat a un home a l’Eixample amb el mètode de la taca

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir divendres dos atracadors en un restaurant del barri Gòtic, al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Un dels lladres portava un gran ganivet, de 17 centímetres de llargada. L’altre l’ajudava bloquejant la porta d’accés de l’establiment. Van ser detinguts i se’ls acusa de robatori amb violència i intimidació, segons ha explicat la policia local en una piulada.

Una patrulla va ser alertada a les 00:20h de la nit sobre uns homes amb una gran arma blanca en un local del carrer de la Boqueria. Van desplaçar-se al lloc indicat i allà van enxampar dos individus davant del comerç, un d’ells efectivament amb un ganivet. “Els agents va dissuadir-lo perquè deixés l’arma blanca a terra i els van detenir”, indiquen fonts municipals al TOT Barcelona. El propietari del restaurant va explicar-los que els dos homes s’havien presentat al local i volien robar-hi amenaçant el personal amb el ganivet.

D’altra banda, un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei va enxampar dos altres lladres que havien robat un home d’edat a avançada a l’Eixample amb una tècnica d’engany, coneguda com el mètode de la taca, segons explica l’agència ACN. Primer li van embrutar la roba amb una substància que feia molt mala olor per després oferir-li ajuda per netejar-se. Mentre feien veure que l’assistien, li van robar la cartera. De fet, li van substituir per un paquet de papers blancs perquè no trobés a faltar l’objecte.

Els fets van tenir lloc a la cruïlla dels carrers València i Bailén, cap a les 11h del matí. El policia va reconèixer un dels autors de l’engany com a delinqüent habitual de la zona. Va seguir-lo a distància i va observar l’escena amb l’home gran de víctima i una dona de còmplice. El mosso va arrestar als dos lladres in fraganti, tot i que la víctima ni se n’havia adonat que l’acabaven de robar. El pispa principal té 52 anys i 29 antecedents per fets similars, mentre que la dona té 46 anys i un únic antecedent.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan de Sant Andreu a maig 22, 2022 | 22:22
    Joan de Sant Andreu maig 22, 2022 | 22:22
    Fins quan el ciutadà honest i que paga per viure en societat (impostas) no dispossarem de cobertura jurídica real i segura?

Nou comentari

Comparteix