Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Crida d’una artista barcelonina per trobar la seva guitarra perduda a l’AVE
  • CA

La cantautora barcelonina Maria Rodés ha fet una peculiar crida a través de les xarxes socials per trobar la seva guitarra espanyola perduda. Els fets haurien tingut lloc divendres a la tarda, quan la compositora hauria extraviat el seu instrument en un tren d’alta velocitat AVE que feia el recorregut entre Madrid i Barcelona.

“Ahir vaig perdre aquesta guitarra espanyola a l’AVE Madrid-Barcelona de les 16:30 h. És una espanyola Alhambra, model 4c amb una pastilla sota el pont per electrificar-la”, apuntava Rodés en una publicació a la plataforma Twitter, on demanava als seus milers de seguidors ajuda per compartir el missatge a veure si algú li podia donar més informació sobre el parador del seu instrument.

Més de 4.000 comparticions a xarxes

La publicació de la compositora barcelonina ràpidament es va fer viral a les xarxes socials i ja acumula a hores d’ara més de 4.000 comparticions. Entre les personalitats que s’han fet ressò de la crida de l’artista hi ha el reputat pianista i compositor James Rhodes, que ha respost al missatge de Rodés amb una si més no curiosa proposta.

“Si ho necessites, estaré molt feliç de comprar-te una nova si no pots localitzar-la. Segur que no tindrà el mateix valor sentimental, però almenys podràs tocar”, assegurava Rhodes, que no és el primer cop se solidaritza amb altres artistes que han tingut algun problema d’aquesta mena. De moment, la compositora barcelonina li ha agraït l’interès al pianista i la seva generositat, però ha decidit declinar l’oferta. “Tinc fe que la trobaré”, assenyala convençuda Rodés.

Sense notícies de la guitarra perduda a l’AVE

Per ara, la recerca de la guitarra espanyola perduda en un dels trens d’alta velocitat que feien el recorregut entre les ciutats de Madrid i Barcelona continua i no hi ha notícies respecte a la troballa de l’instrument extraviat ni cap informació sobre el seu possible parador actual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa