Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arresten l’home que atracava comerços de Sant Andreu amb un ganivet
  • CA

Els veïns de Sant Andreu podran respirar una mica més tranquils a partir d’ara. Durant els darrers dos anys un home s’ha dedicat a robar als comerços de la zona, segons ha explicat els Mossos d’Esquadra. El mal somni, però, s’ha acabat gràcies a una intervenció policial que ha arrestat l’home, al qual se l’acusa de robar 9 comerços del barri de Sant Andreu i també a Santa Coloma de Gramenet. Segons ha explicat la policia catalana, l’home entrava als negocis amb el casc de la moto per no ser reconegut i, un cop dins, desplegava un ganivet amb el qual amenaçava els dependents.

Segons els Mossos, el detingut entrava en locals d’alimentació, estancs i farmàcies, sobretot, i s’enduia els diners de la caixa i els medicaments. Tal com expliquen els agents, tots els robatoris es van produir entre el 2021 i el 2022, moment en què se l’investigava per aquest fet. El 19 d’octubre al matí la policia el va detenir i l’home ja ha ingressat a presó.

Una fugida de pel·lícula

La tarda de dijous, els veïns de Diagonal Mar van viure una persecució policial de pel·lícula. Tot comença amb la fugida d’un cotxe que duia droga després de saltar-se un control policial. Durant l’intent per escapar-se el cotxe ha atropellat una agent del cos policial que el perseguia amb moto. A hores d’ara, no ha transcendit l’estat en què es troba.

El fet curiós d’aquesta història és que els veïns que presenciaven l’espectacle van decidir recollir la droga que el conductor llançava mentre fugia, segons va explicar dijous al vespre TV3. Els Mossos diuen que el conductor duia cocaïna dins del cotxe i ha anat llançant els paquets de droga per la finestra del cotxe. No és primer cop aquestes setmanes que la policia atrapa un vehicle amb droga. La Guàrida Urbana també n’està enxampant altres infractors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa