Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un jove apunyalat a l’Eixample per una discussió al carrer

Un jove va resultar ferit per arma blanca aquest divendres a la nit en un carrer cèntric de Barcelona. La víctima, d’uns 20 anys d’edat, caminava amb un grup d’amics pel carrer Villaroel quan van trobar-se amb un altre grup juvenil. Després d’un primer intercanvi de paraules, els dos grups van començar una discussió pujada de to i un dels presents va apunyalar al noi.

Els Mossos d’Esquadra confirmen al TOT Barcelona que tenen entre mans aquest cas, que va avançar El Caso. La policia va rebre avís dels fets i va anar a l’escenari de la baralla, a prop de l’hospital Clínic, però quan va arribar-hi ja només hi havia la víctima. La resta de joves implicats, tant l’autor com els testimonis, havien fugit.

El jove apunyalat va ser interrogat in situ i va accedir a formalitzar una denúncia quan sigui donat d’alta a l’hospital. Segons la informació disponible, no es tem per la seva vida. Els Mossos d’Esquadra van rebre avís de l’incident a les 22:30h de divendres.

Dos incidents propers

El barri de l’Esquerra de l’Eixample, residencial i molt tranquil habitualment, ha registrat dos atacs amb arma blanca amb menys d’un dia de diferència. A banda d’aquest apunyalament, hi va haver una temptativa d’agressió el migdia de dissabte en un Punt Verd dels jardinets Montserrat, situats a 5 voreres de distància.

Com ha publicat aquest diari, la treballadora de la deixalleria municipal es va endur un ensurt majúscul en ser amenaçada per un home que duia un cúter a la mà. Atacant i empleada no tenen relació aparent ni hi ha cap mòbil clar rere la intimidació, segons la policia. En aquest cas sí que la policia va poder detenir l’home, que encara era a l’equipament quan va arribar-hi una patrulla. La dona s’havia pogut tancar a la caseta i trucar al 112 demanant auxili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa