Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així traficaven un home i una dona que repartien droga a domicili en moto
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i una dona que distribuïen droga sintètica de casa en casa mitjançant una moto. Segons relata la policia catalana, aquestes dues persones amagaven els estupefaents a la cobertura del casc i a la part davantera del vehicle, un amagatall conegut com a ‘caleta’.

Les drogues, que eren de gran toxicitat i una de les que més afecten la salut de les persones, es transportaven fins al domicili del client per tal d’evitar que la policia els enxampés en un intercanvi a la via pública.

Com els van enxampar?

Tot comença quan la Guàrdia Urbana troba dues persones entrant i sortint de diferents pisos del carrer de Provença, al més pur estil dels riders, amb una actitud sospitosa. La policia finalment va decidir intervenir el conductor de la moto i la seva acompanyant i va procedir a l’escorcoll. Hi va localitzar 8 quilos de droga considerada molt dura, de disseny, químiques o sintètiques, com cocaïna, amfetamines, metamfetamina, ketamina, èxtasis, mefedronai GHB, amb un valor total superior als 205.000 euros.

Com actuaven?

Els Mossos d’Esquadra van procedir a investigar els dos detinguts. Han descobert que conduïen sempre a gran velocitat i mai realitzaven la venda al carrer. Abans d’accedir al domicili del client, contactaven amb ell per telèfon i feien trajectes de curta distància. Segons explica la policia, un dels objectius era poder explicar que la droga era de consum propi en cas de ser enxampats.

Els traficants guardaven les substàncies en uns domicilis anomenats ‘guarderies’, que normalment no coincidia amb la seva residència particular. Això els permetia tenir la droga sempre a prop dels clients i feia més fàcil la falsa quartada que transportaven substàncies de consum propi.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció que estava de guàrdia el passat 12 de novembre, que en va decretar el seu ingrés immediat a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa