Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Claven un cop de puny a un dirigent socialista en una sala d’ambient
  • CA

Un jove dirigent socialista ha denunciat l’agressió de la qual ha estat víctima aquest dissabte a la nit en una sala d’ambient de Barcelona, segons ha informat ell mateix a través de les xarxes socials. Enric López, politòleg i vicepresident de Young European Socialists (YES), les joventuts socialistes europees, ha explicat que el va agredir al local de la capital catalana mentre es trobava a la pista de ball amb un grup d’amics.

López, que ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra, assegura que va rebre l’atac d’un desconegut que, “sense dir res”, va clavar-li un cop de puny a la cara. “Els meus amics el van apartar i el personal de seguretat de la sala el va retenir fins que va arribar la policia”, afegeix.

El jove agraeix l’actuació del personal de la sala de ball que “es va fer càrrec” d’ell i els seus amics “en tot moment”. El noi també elogia la “impecable” actuació dels Mossos, que van identificar l’agressor i van explicar a la víctima dels tots els passos a seguir per presentar la denúncia. Amb un informe de lesions, el jove ha presentat la denúncia aquest diumenge al matí.

Què cal fer davant d’una agressió en un local?

El jove dirigent socialista manifesta que encara està en “shock i amb dolor a la mandíbula, però bé”. Així mateix, afirma que ara espera que arribi la data del judici i aprofita l’avinentesa per explicar què cal fer si algú es troba en una situació semblant: “Comuniqueu al local que us han agredit, aviseu la policia i manifesteu que voleu interposar una denúncia”.

A més a més, afegeix el jove, “aneu al centre de salut a rebre atenció mèdica i deixar constància en un informe de lesions”. I sobretot, remarca, “denuncieu”. “És el nostre dret i la nostra obligació, mereixem poder gaudir de l’oci nocturn amb seguretat i lliures de qualsevol tipus de violència”.

El jove ha rebut el suport de l’Observatori Contra l’Homofòbia de Catalunya. En una piulada, l’entitat ha ofert suport a la víctima de l’agressió.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a setembre 26, 2022 | 18:04
    Anònim setembre 26, 2022 | 18:04
    Per que, fer-ho en català és un delicte, oi?
  2. Icona del comentari de: Anònim a setembre 26, 2022 | 23:41
    Anònim setembre 26, 2022 | 23:41
    Ho torno a repetir perquè ho torneu a censurar: No he entès res del què diu aquest "dirigent socialista". Quan tingui una estona ho ficaré al "Google Translate", a veure si ho pot traduir a alguna llengua del primer món

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa