Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un xoc entre dos cotxes obliga a tallar dos carrils de la ronda de Dalt
  • CA

Un accident de trànsit ha obligat a tallar dos carrils de circulació de la ronda de Dalt aquest dimecres a la tarda. Fonts municipals han confirmat al TOT Barcelona que en aquest sinistre -que ha tingut lloc a l’altura del districte d’Hora-Guinardó en sentit Llobregat- si han vist implicats dos cotxes, un dels quals ha acabat bolcat.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i dels Bombers de Barcelona, que han aconseguit treure els ocupants dels vehicles accidentats sense incidents. Totes les persones implicades en el sinistre han resultat ferides de caràcter lleu.

A causa de l’accident s’estan registrant aturades i importants retencions des del municipi veí de Santa Coloma de Gramenet fins al districte barceloní d’Horta-Guinardó en sentit Llobregat. Es dona la circumstància que també hi ha cues en l’altra sentit de la marxa -Besòs- entre la població veïna d’Esplugues de Llobregat i la sortida que correspon al barri de la capital catalana d’Horta.

Seguirà ampliació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa