Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cotxe puja a la vorera i acaba topant contra la façana d’un edifici
  • CA

Un turisme ha quedat pràcticament destrossat després de patir un accident a primera hora de la tarda que, per sort, ha quedat en un ensurt. Tal com avança Betevé i han confirmat fonts municipals al TOT Barcelona, el conductor ha quedat ferit lleu, però en cap moment s’ha temut per la seva vida. Segons la informació publicada en aquest mitjà, el vehicle hauria passat per sobre d’un quadre de llums per després pujar a la vorera i topar amb la façana d’un edifici situat entre els carrers d’Aragó i Independència.

Les imatges publicades permeten veure que el capó del vehicle ha quedat molt danyat i que l’airbag ha acabat saltant de l’impacte. La Guàrdia Urbana encara està estudiant les causes d’aquest accident, que segons el mitjà citat també hauria involucrat un taxi que ha quedat amb el parafang parcialment malmès. El segon conductor implicat, no ha patit danys.

Aragó, un dels carrers amb més accidents

El carrer d’Aragó és juntament amb la Gran Via un dels més foscos de Barcelona, amb quatre punts negres marcats al mapa. Amb les dades municipals a la mà, la capital catalana aplica la lògia i la majoria d’accidents s’acaben concentrant en les zones més transitades. Altres carrers amb molts punts foscos són València i l’Avinguda Diagonal.

Arreu de la ciutat, l’any passat van haver-hi menys accidents que el 2019 –2020 i 2021 van estar marcats per la baixa mobilitat de la pandèmia– però aquests van ser més mortals. Els decessos van pujar fins a les 23 persones, quinze de les quals eren motoristes, un fet que preocupa. La suma dels ferits greus dels col·lectius vulnerables –conductors i passatgers de vehicles dues rodes– suposen el 85% del total dels ferits greus. No és d’estranyar, doncs, que el 2022 augmentés la presència dels Vehicles de Mobilitat Personal en els sinistres de trànsit augmentés més d’un 78% respecte a l’any 2019. L’any passat van representar el 6,43% del total de vehicles sinistrats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa