Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Circulava a 170km/h en un tram de 60 a la ronda Litoral
  • CA

Un altre fitipaldi enxampat conduïnt a una velocitat totalment inadmissible. Un conductor circulava de matinada a 170km/h per un tram de la ronda Litoral en sentit Besòs en què la velocitat màxima de 60 km/h. El conductor va ser denunciat per la Guàrdia Urbana el 29 de juny a les 2:54 de la matinada.

Posar en perill vides

La policia municipal recorda que tot conductor al volant ha de respectar els límits de circulació dins i fora de la ciutat, i que fer-ho pot salvar vides. Cal tenir present que la velocitat excessiva dificulta el control del vehicle, disminueix el camp visual i augmenta la distància de frenada. Per això, les conseqüències i la gravetat de les lesions poden ser més severes.

Uns mesos abans, la Guàrdia Urbana va enxampar un altre conductor, en aquest cas, amb una velocitat encara més elevada: circulava per la ronda de Dalt a 203 km/h en un tram de 80.

Majoritàriament homes

El 80 % de les víctimes mortals en accidents de trànsit a Catalunya són homes, mentre que les dones representen només una de cada cinc. La dada és del Servei Català de Trànsit i s’acompanya d’una altra xifra també demolidora: els homes tenen set vegades més conductes de risc que no pas les dones.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juliol 07, 2022 | 14:25
    Anònim juliol 07, 2022 | 14:25
    Recordeu, ja fa anys, aquelles curses que, per una aposta, es feien anant per l'autopista en contradirecció i a tota velocitat,no?. I recordeu com les van acabar: a trets contra els conductors suicides. Potser caldria començar a emprar aquest métode contra els conductors com aquest.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa