Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona no posarà multes per aparcar a la zona verda i blava
  • CA

Barcelona ha decidit no multar a tothom qui aparqui a la zona verda i blava. L’estat d’alarma i la consegüent restricció de moviments deixaven en entredit els trajectes al parquímetre, que en el cas de la zona blava calia fer cada dues hores. Per reduir aquests desplaçaments, l’Ajuntament ha preferit renunciar a l’estacionament de pagament als carrers.

En un primer anunci el consistori detallava que s’amnistia “a les persones que no puguin pagar a la Zona d’Estacionament Regulat”, un condicionant que no feia referència a nivells de renda ni a la població més vulnerable al coronavirus sinó a qui no disposi d’abonaments per a períodes prolongats. Per exemple, qui ja hagi pagat l’abonament de tot l’any o trimestral. Qui no en tingui, per tant, no haurà de comprar-ne. 

Fonts municipals han confirmat al TOT Barcelona aquesta distinció i posteriorment el Twitter oficial de l’Ajuntament ho ha clarificat. També ha afegit, a més, que les zones de càrrega i descàrrega estaran reservades a l’abastiment dels comerços de productes de primera necessitat, una activitat frenètica aquests darrers dies donada la compra compulsiva als supermercats.

Més notícies
Un professional de l’aeroport del Prat dona positiu en coronavirus
Notícia: Un professional de l’aeroport del Prat dona positiu en coronavirus
Comparteix
Fa treballs administratius de suport als serveis mèdics i que no està en contacte amb el públic viatger
Cues a l’aeroport del Prat per fugir del coronavirus “al més aviat possible”
Notícia: Cues a l’aeroport del Prat per fugir del coronavirus “al més aviat possible”
Comparteix
L'OMS ha definit Europa com l'epicentre de la pandèmia, un context que està provocant moltes sortides abans del previst

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa