Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ‘youtuber’ de Nou Barris defensa la veïna que li va ratllar el cotxe després d’haver-la denunciat
  • CA

Una història de penediment i perdó s’ha escrit al barri de Porta, al districte de Nou Barris. Jordi Cor, un veí i ‘youtuber’, va aparcar el seu Tesla davant del pàrquing d’una veïna amb problemes de mobilitat, en un lloc on no està permès deixar-hi el vehicle. La veïna va prendre’s la justícia per la seva mà i va decidir ratllar-li el cotxe, sense adonar-se que el cotxe –un sofisticat Tesla que Cor promociona– està dotat de càmeres que graven, fins i tot, quan està aparcat.

“Vaig anar a parlar amb ella per ensenyar-li el que va fer”, ha relatat el Jordi en una entrevista al programa ‘bàsics‘, de Betevé. Com que la veïna no va voler parlar-ne, va decidir denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.

Tanmateix, Cor va recular quan va saber la situació d’aquesta veïna, amb el marit malalt i un fill amb problemes mentals. Fins i tot va voler retirar la denúncia presentada als Mossos, però la policia li va fer saber que com que es tracta d’un possible delicte de danys –es tracta d’una qüestió penal– no es pot tirar enrere. El que farà ell, per tant, és no acceptar els diners que li hagi de pagar la veïna com a indemnització.

Explica que va entendre la dona i, per tant, evitarà que la veïna pagui res. En la mateixa línia el veí apel·la al districte de Nou Barris perquè li col·loqui una pilona mòbil al gual, per evitar que cotxes i furgonetes li aparquin davant. 

1.100 euros de reparació

El model de Tesla està valorat en 80.000 euros i el pressupost per treure les ratllades del cotxe pot ascendir fins als 1100 euros. Una reparació que el propietari ja ha activat a través de l’assegurança: ha pagat la franquícia que li pertoca perquè es pugui tirar endavant. La veïna, per la seva banda, ha explicat que se sent molt penedida i que està farta que li aparquin davant, segons el mateix Cor a Betevé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa