Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una web permetrà a les joves situar en un mapa els punts més perillosos de Barcelona
  • CA

Les joves de Barcelona tindran una via d’informar sobre quins són els punts més perillosos de la ciutat. Es tracta de Safer Cities for Girls, un projecte de l’ONG Plan International i que consisteix en una web on les noies podran indicat en un mapa sobre les zones més conflictives per a elles. A més, podran donar detalls de les experiències que han viscut en cada punt conflictiu o els motius que les han fet passar por. També tindran ocasió de dir si van rebre ajuda.

El projecte, finançat per la Comissió Europea, pretén estudiar la percepció de les noies sobre la seguretat a les ciutats de Barcelona, Madrid i Sevilla. La web compta amb la col·laboració d’investigadors de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que recolliran i analitzaran la informació que arribi. “Aquests experts en l’ús de metodologies de recerca quantitativa i qualitativa analitzaran, per a Plan International, les dades obtingudes en l’enquesta en línia”, detallen des de la UOC. 

Les dades es recopilaran i abocaran en un informe, que es traslladarà a les institucions. L’ONG crearà una guia de recomanacions per a les ciutats. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa