Vuit ferits lleus per un incendi a l’hospital Sant Joan de Déu

Van ser traslladats a altres centres sanitaris per inhalació de fum en un foc que no ha causat danys greus

Vuit persones han resultat ferides lleus aquesta matinada per inhalació de fum en un incendi que es va declarar a una habitació de la unitat de l’hospital Sant Joan de Déu al carrer Numància. Els Bombers de Barcelona van aconseguir apagar les flames en pocs temps, mentre que el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar dues persones a l’Hospital Clínic, altre dues al Sagrat Cor, dues més a l’Hospital del Mar i altres dues a l’hospital Plató. Es preveu que tots rebin l’alta al llarg d’aquest dimecres.

Tots els traslladats es troben en estat lleu. A més, el SEM va desplaçar 10 ambulàncies i va atendre quatre persones més, a les quals va donar l’alta de seguida. Entre els afectats es troben tant pacients del centre -especialitzat en serveis d’atenció psiquiàtrica- com també sanitaris, segons ha informat betevé.

El foc s’ha declarat abans de les dues de la matinada. Bombers de Barcelona va intervenir-hi. Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, les instal·lacions de l’hospital Sant Joan de Déu al carrer Numància no han patit danys importants a causa del sinistre, que només ha deixat rastre visible en el lloc on es van originar les flames. No s’ha precisat encara la causa del foc, que no ha afectat l’estructura de l’edifici.

L’Hospital Sant de Déu ha obert una investigació per aclarir per què es va produir el foc. A més, ha explicat que va mobilitzar un grup de professionals per reforçar el torn de nit arran de l’incident. El centre ha informat que la unitat del carrer Numància ha funcionat sense alteracions aquest dimecres, excepte l’habitació on es va encendre el foc, que ha calgut netejar-se i acondicionar-se de nou.

Més informació

Nou comentari