Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vuit detinguts per organitzar una orgia amb drogues durant el confinament
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut vuit persones per organitzar una orgia amb drogues en un pis de Barcelona. El confinament no va aturar els organitzadors de la trobada, que van ser enxampats per la policia catalana. Els Mossos han explicat a través de Twitter que van localitzar “una gran quantitat de droga” en una de les habitacions, motiu pel qual van arrestar vuit persones per un delicte contra la salut pública. 

Fonts de la policia de la Generalitat especifiquen que el pis on es feia l’orgia està al districte de l’Eixample. Fonts consultades pel TOT Barcelona detallen que era al carrer Casp número 41, al barri de la Dreta de l’Eixample. Els Mossos es van assabentar de la convocatòria gràcies a l’avís d’una persona que hi havia estat convidada però que no hi va assistir. Respecte a la droga que hi van trobar, fonts de la policia catalana expliquen que n’hi havia “molta i de diferents tipus”. Els Mossos van arribar al domicili cap a les 20 hores. 

Vuit persones participaven en l’orgia, i totes elles van quedar arrestades. Els detinguts tenen entre 23 i 34 anys, segons els Mossos d’Esquadra.

L’excusa era la presentació d’una web

Els organitzadors de l’orgia convidaven els assistents amb l’excusa de la presentació d’una pàgina web, segons fonts policials consultades per aquest diari. La persona que va alertar dels fets perquè l’havien convidat va indicar als Mossos que s’esperava l’assistència d’entre 15 i 20 persones. A més, avisava que amb l’argument de la presentació la trobada acabaria amb consum de drogues i una orgia. 

El flyer que convidava els assistents a l'orgia / TOT Barcelona

El flyer que convidava els assistents a l’orgia / TOT Barcelona

Una de les vuit persones arrestades tenia tos i febre, així que va ser traslladat al metge. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa