Vuit detinguts en una operació contra la revenda d’objectes robats

A l'interior del pis on s'ha entrat s'han trobat objectes de "procedència il·lícita" com un rellotge Rolex

Els veïns del Raval s’han trobat amb nou desplegament policial als seus carrers. Concretament, al carrer de la Cera. Eren les dotze del migdia i un cordó policial barrava el pas als vianants i els obligava a fer la volta a l’illa si volien continuar el seu trajecte. Aquesta vegada, però, a diferència de la tònica de les útimes setmanes, no es tractava d’un cop contra el tràfic de droga. En aquesta ocasió, els Mossos d’Esquadra s’han centrat en un grup de persones que es dedicaria a la revenda de productes robats. Set persones han quedat arrestades per un delicte de receptació, mentre que un vuitè home ha quedat detingut acusat d’haver d’atemptat contra l’autoritat.

En un primer moment, l’operatiu l’han iniciat cinc patrulles de la policia catalana, mentre que després s’hi han sumat agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO). El punt exacte on han entrat és el pis 4t 3a del portal del número 57 del carrer de la Cera. A l’interior s’han trobat objectes “procedència il·lícita, com un rellotge de la marca Rolex per a dona”, detallen fonts policials a aquest diari. L’entrada l’ha ordenat el jutjat d’instrucció número 27. 

Els Mossos d’Esquadra, ara, iniciaran gestions per acreditar la propietat dels objectes recuperats i per intentar retornar-los a les víctimes.

 

Nou comentari