Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“¡Viva la Guardia Civil!”: torna el veí del megàfon contra les cassolades

Les cassolades independentistes són la seva debilitat. Després d’un dia marcat per les protestes contra la sentència del Procés, aquesta nit diversos veïns han protagonitzat una cassolada per sumar-se al rebuig de les condemnes de presó. El soroll de les cassoles ha indignat, de nou, un veí del barri d’Horta, que ha contestat amb un megàfon: “¡Viva la Guardia Civil!”.

Els crits del veí han arribat després que sobre les 21:30 hores s’escoltessin dues cassoles. L’home ha encès el megàfon i, primer de tot, ha demanat silenci per “anar a dormir”. Després, però, el veí ha exclamat “¡viva España!” i altres proclames que han provocat la reacció d’altres veïns.

“Desgraciat!” i “malalt!” han estat algunes de les respostes del veïnat. El veí, però, no s’ha acovardit i ha fet sonar l’himne espanyol.

És, com a mínim, la segona vegada​ que l’home ha utilitzat el megàfon per increpar veïns que feien cassolades. En l’altra ocasió va respondre a la cassolada convocada per protestar contra la detenció dels set independentistes el 27 de setembre.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Àngel Drach a octubre 15, 2019 | 09:20
    Àngel Drach octubre 15, 2019 | 09:20
    Només cal identificar aquest tiparraco i s'acabarà!
  2. Icona del comentari de: Ignasi a octubre 15, 2019 | 11:55
    Ignasi octubre 15, 2019 | 11:55
    No cal identificar ningú, és lliure de fer el berro i els altres de picar cassoles...amb els seus crits ja paga pel que és

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa