“¡Viva la Guardia Civil!”: torna el veí del megàfon contra les cassolades

Un home fa sonar l'himne espanyol com a resposta a la protesta veïnal per la sentència de l'1-O

Les cassolades independentistes són la seva debilitat. Després d’un dia marcat per les protestes contra la sentència del Procés, aquesta nit diversos veïns han protagonitzat una cassolada per sumar-se al rebuig de les condemnes de presó. El soroll de les cassoles ha indignat, de nou, un veí del barri d’Horta, que ha contestat amb un megàfon: “¡Viva la Guardia Civil!”.

Els crits del veí han arribat després que sobre les 21:30 hores s’escoltessin dues cassoles. L’home ha encès el megàfon i, primer de tot, ha demanat silenci per “anar a dormir”. Després, però, el veí ha exclamat “¡viva España!” i altres proclames que han provocat la reacció d’altres veïns.

“Desgraciat!” i “malalt!” han estat algunes de les respostes del veïnat. El veí, però, no s’ha acovardit i ha fet sonar l’himne espanyol.

És, com a mínim, la segona vegada​ que l’home ha utilitzat el megàfon per increpar veïns que feien cassolades. En l’altra ocasió va respondre a la cassolada convocada per protestar contra la detenció dels set independentistes el 27 de setembre.

Comentaris

    Ignasi 15/10/2019 11:55 am
    No cal identificar ningú, és lliure de fer el berro i els altres de picar cassoles...amb els seus crits ja paga pel que és
    Àngel Drach 15/10/2019 9:20 am
    Només cal identificar aquest tiparraco i s'acabarà!

Nou comentari