Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“¡Viva la Guardia Civil!”: torna el veí del megàfon contra les cassolades
  • CA

Les cassolades independentistes són la seva debilitat. Després d’un dia marcat per les protestes contra la sentència del Procés, aquesta nit diversos veïns han protagonitzat una cassolada per sumar-se al rebuig de les condemnes de presó. El soroll de les cassoles ha indignat, de nou, un veí del barri d’Horta, que ha contestat amb un megàfon: “¡Viva la Guardia Civil!”.

Els crits del veí han arribat després que sobre les 21:30 hores s’escoltessin dues cassoles. L’home ha encès el megàfon i, primer de tot, ha demanat silenci per “anar a dormir”. Després, però, el veí ha exclamat “¡viva España!” i altres proclames que han provocat la reacció d’altres veïns.

“Desgraciat!” i “malalt!” han estat algunes de les respostes del veïnat. El veí, però, no s’ha acovardit i ha fet sonar l’himne espanyol.

És, com a mínim, la segona vegada​ que l’home ha utilitzat el megàfon per increpar veïns que feien cassolades. En l’altra ocasió va respondre a la cassolada convocada per protestar contra la detenció dels set independentistes el 27 de setembre.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Àngel Drach a octubre 15, 2019 | 09:20
    Àngel Drach octubre 15, 2019 | 09:20
    Només cal identificar aquest tiparraco i s'acabarà!
  2. Icona del comentari de: Ignasi a octubre 15, 2019 | 11:55
    Ignasi octubre 15, 2019 | 11:55
    No cal identificar ningú, és lliure de fer el berro i els altres de picar cassoles...amb els seus crits ja paga pel que és

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa