Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEOS | Tensió a l’Arrabassada per una topada i massa alcohol
  • CA

La carretera de l’Arrabassada ha estat escenari, de nou, de moments de tensió i perill entre joves conductors aficionats a les curses i les cabrioles. Una topada que podria haver estat anecdòtica va generar tot un aldarull per l’excés d’alcohol i testosterona al mirador on es reuneixen desenes de vehicles cada cap de setmana.

Una conductora beguda va topar contra almenys un altre cotxe al revolt d’aparcament i va intentar donar-se a la fuga. El xoc va ser de poca magnitud però una persona que era dins del vehicle va resultat ferida lleu. Ràpidament altres joves presents van començar a increpar a la jove i fins i tot a colpejar el seu cotxe. Diversos vídeos difosos pel canal de Telegram BCNLegends mostra l’escena.

La Guàrdia Urbana va haver d’intervenir per localitzar-la i va fer-li un test d’alcoholèmia. Fonts municipals indiquen al TOT Barcelona que la noia va donar positiu amb una tassa final de 0,70 mg/l, quan el màxim ermès són 0,25 mg/l en aire. Assenyalen també que ella va quedar investigada per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van tenir lloc dijous 13 de maig passades les 11h de la nit, al kilòmetre 305 de la carretera que travessa Collserola. Els veïns de la zona han denunciat en reiterades ocasions la manca d’una solució efectiva per acabar amb aquest punt negre d’accidents i la temeritat dels aficionats a l’alta velocitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa