Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEOS: Així ha plogut a Barcelona aquesta matinada
  • CA

La pluja no ha estat, finalment, tan intensa com deia la previsió dels últims dies. L’afectació per l’aiguat ha estat mínima, tot i que en alguns moments de la nit l’aigua ha caigut amb força. Els bombers han fet set sortides al llarg de la nit relacionades amb la pluja. Totes, però, han estat per incidències de poca importància com ara filtracions en quadres elèctrics o a través de terrats, segons han especificat fonts municipals.

Alguns usuaris de Twitter han compartit fotos dels llamps que han il·luminat en alguns moments la ciutat. Algunes d’elles són de Jordi Campos i  Marc Campos, que han difós les seves instantànies en una piulada. 

El Meteocat ha detallat que aquesta nit han caigut 100 litres d’aigua a la capital catalana, segons consta a la seva pàgina web. 

En alguns moments de la nit la pluja ha caigut intensament, i més usuaris de Twitter han aprofitat per enregistrar imatges i compartir-les a través de Twitter.

 

A altres punts de la ciutat, com a l‘avinguda Paral·lel, la pluja ha caigut amb força. En el següent vídeo, gravat a Paral·lel a l’alçada de Tres Xemeneies, es veu la intensitat amb què ha plogut i els llamps que s’han pogut veure. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa