Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vídeo | La UPF es fa viral a TikTok al ritme de Rosalia
  • CA

“Quan et diuen que la Universitat Pompeu Fabra és privada”. I, acte seguit, tot de gent mostrant el seu esgotament i incredulitat davant dels que diuen constantment aquest afirmació. I tot això amb la cançó Bizcochito de la Rosalia de fons. Aquesta és la manera que ha vist la UPF per manifestar a les xarxes socials que es tracta d’una de les universitats de titularitat pública de Catalunya.

El vídeo ja acumula més de 60.000 visualitzacions a TikTok, prop de 4.000 m’agrades i mig centenar de comentaris. Durant els 20 segons que dura apareixen estudiants, professors i altres treballadors del centre protestant contra qui diu això. A més, el vídeo també circula per Twitter, on diferents estudiants han aprofitat per comentar i fer broma sobre la iniciativa de la universitat barcelonina.

@upfbarcelona

Quan diuen que la Pompeu Fabra és una uni privada. ?

♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

Queixes pels preus de la universitat

Alguns internautes han aprofitat per criticar els preus de la universitat, els quals consideren que “semblen els d’una universitat privada”. Ha estat la mateixa universitat qui els ha respost a les xarxes, assegurant que els graus i cursos que es fan a la UPF costen el mateix que a “qualsevol altra universitat pública de Catalunya”. Altres internautes han preferit jugar més amb la ironia i, en aquest cas, asseguren que la UPF “és la privada de les públiques”.

La UPF, a TikTok

El vídeo, que s’ha reproduït en massa, ha sorprès a molts estudiants, els quals desconeixien que la UPF tenia un compte a TikTok. La realitat, però, és que la universitat és present en aquesta xarxa social des del març de 2022. Ara bé, cap de les seves publicacions havia tingut tant d’èxit com la darrera que han publicat. El segon vídeo més reproduït és un del 13 de setembre en què diferents persones feliciten a tots els estudiants que han aconseguit entrar al grau desitjat després de la selectivitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa