Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Una perillosa fugida en moto per la vorera acaba en persecució policial

El conductor d’un ciclomotor ha protagontizat una maniobra especialment perillosa, segons es pot veure en unes imatges difoses pel canal BCN Legends. Els fets s’han produït recentment a l’entorn del CaixaForum, quan un motorista ha evitat l’alto de la Guàrdia Urbana i ha fugit arribant a circular a una velocitat considerable per la vorera. La seva acció ha comportat també un risc per a la integritat física dels vianants que se’l trobaven de cara, entre ells un home que ha hagut de retirar ràpidament el cotxet en què passejava un nen petit per evitar-ne la col·lisió. Tot seguit, la Guàrdia Urbana l’ha perseguit amb diverses unitats i l’han acabat detenint.

Com es pot apreciar en un segon vídeo, s’ha reduït i s’ha arrestat l’home que fugia del control policial a pocs metres d’on s’havia produït la primera escena. En aquest cas, es tracta del carrer del Nord, també a la falda de la muntanya de Montjuïc. En la detenció activa de l’home en estat nerviós arriben a intervenir fins a quatre agents, que després reben l’assistència afegida d’una altra parella de la policia barcelonina.

Fonts municipals confirmen que tot va començar quan es va demanar al conductor de la motocicleta “que s’aturés” i ell ho va ignorar. Poc després, el van interceptar.

Nou comentari

Comparteix