VÍDEO | Un repartidor de Glovo circula en bicicleta per la Ronda Litoral sense casc

El vehicle des d'on es va enregistrar el vídeo va acompanyar el 'rider' fins a la sortida de la via

Les condicions dels repartidors d’empreses de missatgeria han deixat tota mena d’escenes poc habituals a Barcelona els últims anys. Tanmateix, ahir se’n va trobar una d’inèdita. Segons va enregistrar un ciutadà que circulava en cotxe per la Ronda Litoral, a l’altura del Port, un ciclista amb una motxilla de repartidor de Glovo avançava per la mateixa via, escorat a la dreta i sense protecció de cap mena. No portava llums, ni casc, ni cap altre afegitó en matèria de seguretat vial, assegura el testimoni dels fets que ha fet arribar les imatges a aquest diari.

Els fets van succeir al vespre, detallen els implicats. L’escena va xocar tant als ocupants del vehicle que enregistren el vídeo que, a més de gravar-ho amb el mòbil, van escortar el repartidor fins a la sortida per assegurar-se que no li passés res.

Comentaris

    Josep 29/01/2021 9:07 pm
    Es pot entendre perquè no hi ha cap camí per bici o peatons per anar de zona franca a ciutat vella, quan la Sra Colau es digni a resoldre-ho evitarem aquestes escenes, però segurament ni coneix la vergonya de Ronda Litoral que fa 40 anys que tenim

Nou comentari