Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un home ferit deixa el terra d’una estació de metro ple de sang
  • CA

Un vídeo impactant corre per les xarxes entre els treballadors del metro. Es tracta del terra d’una estació de metro ple de sang. Les imatges, compartides a través de Facebook, mostren les gotes de sang i algun bassal que van causar confusió entre els usuaris i empleats. Fonts de TMB indiquen al TOT Barcelona que la sang provenia d’un passatger que ahir cap a les 21 hores es va fer una ferida en xocar contra un plafó publicitari.

Les mateixes fonts detallen que moments abans hi havia hagut una baralla, tot i que el cop se’l va donar l’home a si mateix. També informen que els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) van acudir al lloc per assistir el ferit. L’home, però, va rebutjar l’ajuda i, de fet, va intentar entrar al metro tot i estar ferit. És per això que, segons fonts de TMB, se li va impedir l’accés fins que es curés la ferida.

Atac amb pedres

Ahir a la nit també es va viure una escena violenta al metro. En aquest cas, un metro estacionat a l’estació d’Avinguda Carrilet va patir un atac amb pedres. Fonts de TMB ho qualifiquen de “bretolada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa