Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO|Soroll infernal a les obres de la Sagrera per destruir dovelles
  • CA

Les obres són sempre un maldecap per als veïns que les tenen a prop. El soroll por arribar a ser molt molest quan és el pa de cada dia, i ja no diguem si parlem de màquines trepanadores . Un veí de la Sagrera ha fet arribar al TOT Barcelona un vídeo en què s’aprecia el soroll infernal de resultes de la destrucció de dovelles que estan els obrers per deixar net el solar adjunt al pou de la Sagrera per les obres de la L9 del metro.

“Encara que fos un material excedent, em sembla una barbaritat que aquestes dovelles s’hagin de destruir, i més d’aquesta manera, en un lloc on hi ha veïns que pateixen molèsties per obres desde fa molts anys”, lamenta en Joan. Aquest veí també expressa el seu malestar per la destrucció de material: “En la meva opinió, es podria considerar malversació de material, segurament ha costat un grapat de diners al contribuent, que per una mala previsió, ara no té la finalitat per la qual es va comprar”.

Aquest gener, onze anys després, es van reprendre les obres del tram central de la línia 9 del metro de Barcelona, que ha d’unir els dos trams en què ara està dividida aquesta infraestructura: el tram sud que connecta l’aeroport del Prat amb Zona Universitària i el tram nord que va de La Sagrera a Can Zam. Les màquines han començat a treballar a la Via Augusta amb el carrer Pau Alcover, entre les Tres Torres i Sarrià, per excavar un pou de 73,5 metres. Aquí anirà l’estació més profunda de la L9.

Un veí denuncia el soroll i les molèsties que suposa la destrucció d’aquest material per als veïns CEDIDA

La Sagrera, un martiri llarguíssim per als veïns

Segurament, és l’obra, amb el permís de la Sagrada Família, que més durarà i que més polèmica i maldecaps haurà causat a la ciutat. El gran intercanviador de la Sagrera, que ha de ser la gran estació ferroviària de la ciutat i que comporta una macrooperació de transformació urbanística al seu entorn, es va planificar el 1996 i va arrencar el 2009. I ara, després d’estar paralitzades entre el 2015 i el 2018, tot just comencen a agafar velocitat de creuer. Aquest 2022 permetrà començar a visualitzar alguns canvis, tot i que lluny de veure acabat el projecte. Actualment s’està construint l’estructura exterior de l’estació, alhora que han començat a activar-se diversos projectes a l’entorn de l’estació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gironí fastiguejat. a febrer 20, 2022 | 08:15
    Gironí fastiguejat. febrer 20, 2022 | 08:15
    Però, què digueu, home?. Si a Barcelona s'hi viu tan bé.... Apa!
  2. Icona del comentari de: Isabel a febrer 20, 2022 | 17:25
    Isabel febrer 20, 2022 | 17:25
    El més esgarrifós es que aquest material l'hem pagat tots i ara pagarem també la seva destrucció, han començat divendres a les 8 fins les17:00, hi han destruït gairebé 2 piles, si han de trencar-ho tot en tenen per molts dies i després endur-se tota la runa. De debò ningú donarà cap explicació????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa