VÍDEO | Roba sense adonar-se que el graven i acaba detingut

Una persona va registrar el lladre quan entrava a un cotxe i va enviar les imatges a les xarxes socials dels Mossos

El vídeo que una persona va gravar discretament amb el seu mòbil aquest diumenge va servir perquè els Mossos hagin detingut un home de 27 anys que va robar dins d’un cotxe estacionat al districte de Ciutat Vella, a Barcelona. Les imatges van enviar-se a la bústia d’una xarxa social del cos i van posar els agents sobre la pista del presumpte lladre, que han pogut identificar i localitzar ràpidament.

Els fets van ocórrer la tarda d’aquest diumenge. Els Mossos han difós el vídeo a Twitter i es veu un individu que trenca el vidre d’un turisme. Pensant que no és vist per ningú, obre la porta sense dissimular gens i s’hi llança dins, a remenar l’interior del cotxe.

El testimoni va registrar les imatges des de dins del seu vehicle i les va enviar a la bústia d’una xarxa social dels Mossos. L’equip de comunicació de la policia catalana les va reenviar a la comissaria de Ciutat Vella.

Els Mossos expliquen que no és gens habitual rebre vídeos tan delators a través de les xarxes socials d’una persona enxampada cometent un delicte. Aquest cop, a més, el cas s’ha resolt de seguida.

Més informació

Comentaris

    Som el 90.18 % (el 1-O de 2.266498 votants, 2.044.038 vam votar SÍ a la independència) 24/08/2021 1:57 pm
    Robar a la menuda no té futur. N'hi ha que ens roben 16.800 milions cada any i surten a la tele i no els passa res

Nou comentari