Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Cinc detinguts en un operatiu antidroga
  • CA

Un dispositiu dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona per tancar dos narcopisos ha permès aquesta tarda detenir cinc persones per diversos delictes. Quatre d’ells estan acusats d’un presumpte delicte de tràfic de drogues i un d’ells tenia una ordre judicial pendent d’execució.

Tres dels arrestats, a més, estan acusats d’un delicte de falsificació documental, segons han informat els Mossos a través de Twitter. Tres dels detinguts han estat al districte de Ciutat Vella i dos a l’Eixample, segons fonts dels Mossos.

L’oeratiu d’avui ha estat la culminació de mesos d’investigació. Un operatiu conjunt de les policies local i catalana ha entrat cap a les 17 hores en un pis del barri de Sant Antoni, al districte de l’Eixample, per desmantellar un punt de venda i consum de droga. L’operatiu també s’ha desenvolupat a Ciutat Vella.

Fonts dels Mossos indiquen que els investigadors van començar a controlar el pis de Sant Antoni el cinc d’agost gràcies a avisos veïnals. Agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) han estat els encarregats d’accedir a l’immoble, segons mostra un vídeo compartit per la policia catalana a Twitter.

Més notícies
Imatge d'arxiu de la sirena d'un cotxe policial de nit / GUB
Dos consumidors de crac delaten el local on es drogaven i la policia el desmantella
Notícia: Dos consumidors de crac delaten el local on es drogaven i la policia el desmantella
Comparteix
Agents de paisà de la Guàrdia Urbana va intervenir un pis on es venia i consumia crac
L'escala d'una de les finques del carrer Lancaster adquirides per l'Ajuntament / Jordi Play
“Fa tres anys i mig que l’Ajuntament va comprar l’edifici i això segueix sent una ruïna”
Notícia: “Fa tres anys i mig que l’Ajuntament va comprar l’edifici i això segueix sent una ruïna”
Comparteix
Els veïns de tres finques del carrer Lancaster denuncien tota mena de deficiències i manca de respostes del govern municipal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa