Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vídeo | Increpa els passatgers del metro i acaba arrossegat fora del vagó pels vigilants
  • CA

Incident al metro en ple dia. Un home que increpava els passatgers de la línia 1 en direcció Fondo va acabar ahir a la tarda arrossegat literalment fora del vagó pels vigilants, on va ser emmanillat a l’espera que arriben els Mossos d’Esquadra per fer-se’n càrrec.

Els fets van començar a les 18.35 hores d’aquest dijous, segons consta als registres de TMB. Fonts de la companyia del transport públic han indicat al TOT Barcelona que el primer avís va arribar quan un viatger va alertat el conductor del comboi que hi havia un individu que l’estava increpant.

El conductor va activar el centre de seguretat del metro, que hi va enviar immediatament un vigilant. Quan hi va arribar, sempre segons els portaveus de TMB, l’individu del qual es queixaven els passatgers es va posar encara més agressiu, de manera que el vigilant que intervenia en l’incident va decidir desallotjar-lo del vagó quan van arribar a la parada d’Universitat. És el moment que es veu en aquest vídeo gravat per un dels testimonis, en què el vigilant, ajudat per altres persones, arrossega l’individu i les seves pertinences –una petita maleta i una capsa– fins a l’andana.

Un cop a l’andana, el vigilant va emmanillar l’home per retenir-lo mentre arribava la policia. També el va denunciar administrativament per alteració de l’ordre, perquè es va negar a col·laborar amb el servei d’inspecció quan se li va demanar el bitllet i perquè efectivament no portava títol de transport. Posteriorment, la policia va trobar-li dos ganivets a la bossa que portava i l’hi van confiscar, segons TMB.

Més notícies
Un cotxe patrulla dels Mossos, en una imatge d'arxiu / CME
Arresten dos ultres per apallissar un independentista al metro
Notícia: Arresten dos ultres per apallissar un independentista al metro
Comparteix
El van atacar quan tornaven d'una manifestació a la plaça Artós
La parada de la L1 de la plaça Espanya / TMB
Amenaça uns músics del metro amb un ganivet perquè no li agradava l’actuació
Notícia: Amenaça uns músics del metro amb un ganivet perquè no li agradava l’actuació
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra investiguen la identitat de l'home

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa