Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vídeo | Dos lladres amb mascareta i destrals saquegen un bar de matinada
  • CA

Només un minut i 17 segons. És el que els ha fet falta a dos lladres per destrossar tres màquines escurabutxaques d’un bar de Nou Barris aquesta matinada. S’ha de dir, això sí, que els assaltants són complidors de les mesures de seguretat sanitària i duien mascaretes, tot i que almenys un d’ells se l’ha enretirat mentre treballava per posar-se una llanterna a la boca i il·luminar el terreny.

Tot plegat ha passat a les tres de la matinada en una popular cerveseria del barri de la Prosperitat, la Conde Drácula. I les càmeres de seguretat ho han gravat amb detall, imatge i so d’un robatori professional. Dos lladres armats amb destrals han obert amb quatre cops les tres màquines per endur-se’n la recaptació. Una alarma s’ha disparat, però ells han continuat amb destresa i sang freda i han marxat immediatament.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat al Tot Barcelona que tenen constància dels fets i que s’han d’investigar per intentar localitzar els lladres. De moment, per tant, no hi ha detencions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa