Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un veï denuncia la brutícia i les pixades a Sant Antoni
  • CA

Un veï del barri de Sant Antoni ha denunciat la brutícia al carrer i les pixades, escombraries i vòmits, que ha trobat aquest dissabte al matí. La denúncia l’ha fet a través d’un vídeos a les xarxes socials on mostra l’estat en què es troben uns contenidors al carrer Tamarit.

A les imatges, el veí mostra les escombraries que hi ha escampades per la vorera i assenyala a més la presència abundant de pixades. Segons comenta en vídeo, fa temps que no es veuen equips de neteja municipal netejant el terra amb aigua.

En el vídeo, aquest veí també denuncia que el mobiliari urbà està en un estat que no convida a asseure-s’hi, en referència a un banc que apareix tot pintat amb grafitis.

Els darrers dies altres veïns de la ciutat han denunciat situacions de manca de neteja en altres punts de la ciutat. Recentment, veïns del Raval han denunciat situacions semblants al carrer Nou de la Rambla i a la plaça Folch i Torres. En aquests casos, algun veï ha arribat a denunciar que les persones que viuen en aquestes vies són considerats ciutadans de “segona” per l’Ajuntament.

Colau, contra les xarxes socials per “distorsionar” la realitat

La neteja és un tema que ha generat controvèrsia els darrers dies després que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, afirmés que “a trets generals” la ciutat està neta i és segura. L’alcaldessa va afirmar en una entrevista a Betevé que el problema radica en la viralització d’imatges a través de les xarxes socials sobre aspectes puntuals. Colau afirmava que aquests imatges creen una imatge que no correspon amb la realitat de la ciutat.

La polèmica de la neteja ha fet aparèixer contradiccions entre els socis de Govern. Jaume Collboni afirmava aquesta setmana que sí hi havia hagut problemes amb la neteja i que no s’havia de negar. Collboni va arribar a demanar disculpes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M. Carme Santacana. a setembre 10, 2022 | 21:12
    M. Carme Santacana. setembre 10, 2022 | 21:12
    Que es passegi per els carrers del Gòtic, com el meu i veura porqueria.Que ens posi cotainers grisos i marrons , i que posi multes als que embruten. Gracies Colau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa