Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Apallissen un vigilant de Renfe després de colar-se
  • CA

Un vigilant de Renfe va patir, ahir al vespre, una pallissa. Els agressors van ser dos usuaris que s’havien colat, segons fonts de Renfe. El mateix sindicat indica que els atacants anaven “borratxos” i que van actuar amb molta agressivitat contra l’empleat de seguretat, segons es pot comprovar al vídeo de la pallissa.

Fonts de Renfe han detallat que l’agressió va ser cap a les 17 hores a l’estació de Sagrera. Han informat que el personal de taquilla va donar l’avís i que tant el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) com els Mossos d’Esquadra van acudir al lloc. La policia catalana va identificar els dos agressors.

Fonts dels Mossos han confirmat que els agressors estaven en estat “ebri”. Les mateixes fonts han remarcat que el vigilant va patir lesions lleus i que ha denunciat els fets. Els Mossos denunciaran els dos atacants, a més, per incomplir el confinament comarcal.

ADN Sindical ha denunciat l’augment de l'”agressivitat” contra els vigilants i ha qualificat Barcelona de “ciutat sense llei”. El vigilant agredit ha denunciat els agressors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa