La víctima de l'apunyalament de divendres a Ciutat Vella és una persona trans

Ho confirma l'Observatori contra l'Homofòbia, que condemna l'atac, al TOT Barcelona

Una nova agressió contra el col·lectiu LGTBI a Barcelona. En aquesta ocasió la víctima va ser una persona trans que va patir un apunyalament al coll divendres a mig matí al carrer Arc de Sant Martí, un carrer que uneix Hospital i Sant Pau, a tocar de la part de darrere del Liceu. El president de l'Observatori contra l'Homofòbia (OCH), Eugeni Rodríguez, ha avançat al TOT Barcelona que la víctima és una persona trans.

Més info: Detingut per una ganivetada a Ciutat Vella

Els fets es van produir cap a les 11:30 hores, a plena llum del dia. La persona apunyalada va patir una ferida al coll i va ser ingressada a l'Hospital de Sant Pau en estat greu, tot i que no es pateix per la seva vida. L'agressor va ser detingut i podria patir problemes mentals, segons van especificar fonts municipals. 

Rodríguez es mostra "alarmat" pel repunt de violència contra el col·lectiu LGTBI a la capital catalana. "Condemnem la violència contra el col·lectiu i el possible contingut d'odi de l'atac", declara a aquest diari el president de l'OCH. 

Avui l'observatori ha presentat l'informe sobre les dades d'incidències registrades per l'OCH, i el 24%​ de les que van arribar a l'organisme van ser a la ciutat de Barcelona. El coordinador tècnic del centre LGTBI, Cristian Carrer, ha alertat que si el ritme d'incidències segueix al mateix ritme que fins ara, al 2019 s'arribarà a les 120 o 130. Aquest any se n'han registrat 113. 

Més informació
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?