Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La víctima de l’agressió feixista al Poblenou: “Em feia por sortir de casa”

La Guàrdia Urbana va informar fa uns dies que el passat 21 de gener havia detingut un home de 36 anys, autor d’una agressió feixista. Els fets van tenir lloc el passat mes de juny a la zona d’oci nocturn del barri del Poblenou (districte de Sant Martí). Ja han passat més de sis mesos d’aquells fets. Però el jove que va patir l’agressió, Emiliano Polanco, de 18 anys, encara pateix les conseqüències.

Tal com explica al TOT Barcelona, encarà està amb ajuda psicològica i, des d’aquella nit, no ha tornat a sortir de festa amb els seus amics. “Si passo per la zona on es va produir l’agressió, em venen tots els records”, diu. El seu estat psicològic, però, era pitjor pocs dies després de l’agressió. “No sortia al carrer perquè em feia por que m’estigués esperant a algun lloc. Necessitava alguna persona de confiança per fer-ho”, afirma Polanco, qui alhora indica que amb el pas dels dies va anar perdent la por.

Una altra conseqüència d’aquella nit s’ha materialitzat en la seva manera de vestir. Sempre ha portat, apunta, suadores amb simbologia antifeixista o a favor dels Països Catalans. Des de l’agressió no ha tornat a portar aquella roba.

Li va propinar dos cops de puny

Pel que fa a la nit dels fets, Polanco recorda que tot va començar quan l’agressor li va preguntar què feia portant aquella “merda de samarreta”. La seva primera reacció va ser esquivar-lo, però abans que pogués de fer res, li va propinar “dos cops de puny a l’ull i la mandíbula”. Després, afegeix, l’agressor el va deixar marxar i ell va demanar ajuda als porters d’un dels locals de la zona, que van trucar al 112.

Pel que fa a la detenció, quan els agents van escorcollar l’home van torbar una navalla multi usos i un bastó estoc. Es tracta d’una arma prohibida, segons han detallat els Mossos d’Esquadra, perquè, entre altres, sembla un bastó, però és una arma. En el seu interior amaga un punxó metàl·lic que pot provocar ferides greus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa