Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns del Poble-Sec demanen ajornar la festa major a causa de la Covid
  • CA

L’Associació de Veïns de Poble-Sec ha demanat que la festa major del barri -programada del 16 al 25 de juliol- s’ajorni al setembre, “si en aquell moment la situació pandèmica ho permet”, puntualitza l’entitat en un comunicat. El col·lectiu veïnal considera que els actes festius són “un risc innecessari” en aquest moment, en què la propagació del coronavirus s’ha disparat.

L’Associació de Veïns del Poble-Sec ha llançat una “crida a la prudència, al seny i a la responsabilitat” a les entitats organitzadores de la festa. “Hi ha possibilitat i marge per trobar una alternativa per celebrar una festa major amb millors condicions i menys riscos després de l’estiu”, pensa l’entitat.

Fins ara, l’Ajuntament no s’ha manifestat sobre el prec del col·lectiu veïnal. El tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, sí que s’ha pronunciat aquest dissabte sobre les festes de Gràcia i de Sants, convocades per d’aquí un mes. Batlle ha previst que es puguin celebrar, tot i que ha puntualitzat que caldrà veure en quines condicions segons com evolucioni la pandèmia en les properes setmanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa