Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un veí de 92 anys que volen desnonar: “Em vull quedar aquí perquè és la meva vida”
  • CA

El Cinto és un veí de 92 anys a qui volen desnonar per retards en el pagament del seu lloguer. Retards que s’haurien provocat a partir que una defunció a la família desesabilitzés l’entrada regular de suport econòmic a l’home. Ara, els veïns del carrer Ruiz de Padrón (Camp de l’Arpa del Clot) estan indignats amb el segon intent de desnonament d’un mite del barri. El primer es va produir el passat 20 de gener, quan una trentena de persones van situar-se davant de la porta del número 60 per intentar-ho evitar. Durant l’actuació policial per desfer la resistència a la porta de la casa, a més, va haver-hi diferents pràctiques en què es va aplicar l’ús de la força.

En el primer intent de desnonament, la comitiva judicial va entrar al domicili de l’home, que té una discapacitat del 75% per mobilitat i un grau 2 de dependència validat per la Generalitat. Els representants judicials van insistir a comprovar-ho presencialment per fer-ne una valoració, asseguren des de l’Obseravatori d’Habitatge i Turisme del Clot i el Camp de l’Arpa. Després de fer l’anàlisi, es va decidir suspendre el desnonament fins al dimarts que ve, 11 de febrer, per donar-li temps perquè el veí trobi una alternativa habitacional.

Ara, sota el lema #ElCintoEsQuedaAlBarri, l’Observatori d’Habitatge i Turisme del Clot i el Camp de l’Arpa crida a través de les xarxes a aturar el segon intent de desnonament: “no permetrem que el feu fora!!”, clamen.

Més notícies
Veïns del Raval contraris a un desnonament acusen l’Ajuntament de mentir
Notícia: Veïns del Raval contraris a un desnonament acusen l’Ajuntament de mentir
Comparteix
"Les negociacions de les nostre vides, se les estan passant pel forro", diu la portaveu de la comunitat
Una veïna amb un 82% de discapacitat que viu en mig pis, en risc de desnonament
Notícia: Una veïna amb un 82% de discapacitat que viu en mig pis, en risc de desnonament
Comparteix
La Dolores, amb el suport del Sindicat d'Habitatge de Vallcarca, assegura que pateix "violència immobiliària"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa