“Us convidem a compartir l’experiència Covid”: el mail que ha sorprès personal de l’Ajuntament

Un correu electrònic enviat per la gerència del districte d'Horta-Guinardó ha xocat a alguns dels receptors pel to amb què es convida a visitar el pavelló salut de Vall d'Hebron

Un correu electrònic que han rebut aquesta setmana membres de les gerències municipals ha causat sorpresa i comentaris entre alguns dels seus receptors a causa del redactat d’una part del text. Es tracta d’una comunicació adreçada per la gerència del districte d’Horta-Guinardó als equips d’altres gerències municipals per convidar-los a visitar el pavelló salut que es va instal·lar al recinte esportiu Vall d’Hebron com a extensió de l’hospital que porta el mateix nom per atendre afectats per la pandèmia de Covid-19.

La frase que ha xocat diu: “Us convidem a compartir l’experiència Covid, Pavelló Sanitari/Esportiu Vall d’Hebron, fent aquesta visita/esmorzar”. Alguns dels receptors han trobat frívol el plantejament, com si es tractés d’un acte lúdic.

Un comunicació “totalment interna”

Fonts municipals consultades sobre el sentit i l’abast del correu electrònic asseguren que es tracta d’una “comunicació totalment interna adreçada únicament a les gerències municipals, amb l’objectiu de convidar-los a conèixer com va ser la logística i la gestió per muntar en molt poc temps aquest pavelló salut“. La visita es pot fer ara perquè ja no hi ha malalts ingressats i la instal·lació es destina només a fer proves PCR per descartar que tinguin el coronavirus a pacients que han d’ingressar a l’hospital per a una intervenció quirúrgica o per fer-se proves no relacionades amb la pandèmia, per exemple. Se’ls fa el test perquè, si donen positiu, s’ajorna l’operació i la prova.

Sobre el redactat del correu, les mateixes fonts municipals assenyalen que “si ha generat algun efecte no desitjat ha tingut un abast menor, perquè no era un correu adreçat a veïns ni a cap altre col·lectiu ciutadà, sinó només a membres de les gerències municipals”. També asseguren que no hi havia cap intenció de frivolitzar l’epidèmia provocada pel coronavirus.

Més informació

Nou comentari