Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Us convidem a compartir l’experiència Covid”: el mail que ha sorprès personal de l’Ajuntament
  • CA

Un correu electrònic que han rebut aquesta setmana membres de les gerències municipals ha causat sorpresa i comentaris entre alguns dels seus receptors a causa del redactat d’una part del text. Es tracta d’una comunicació adreçada per la gerència del districte d’Horta-Guinardó als equips d’altres gerències municipals per convidar-los a visitar el pavelló salut que es va instal·lar al recinte esportiu Vall d’Hebron com a extensió de l’hospital que porta el mateix nom per atendre afectats per la pandèmia de Covid-19.

La frase que ha xocat diu: “Us convidem a compartir l’experiència Covid, Pavelló Sanitari/Esportiu Vall d’Hebron, fent aquesta visita/esmorzar”. Alguns dels receptors han trobat frívol el plantejament, com si es tractés d’un acte lúdic.

Un comunicació “totalment interna”

Fonts municipals consultades sobre el sentit i l’abast del correu electrònic asseguren que es tracta d’una “comunicació totalment interna adreçada únicament a les gerències municipals, amb l’objectiu de convidar-los a conèixer com va ser la logística i la gestió per muntar en molt poc temps aquest pavelló salut“. La visita es pot fer ara perquè ja no hi ha malalts ingressats i la instal·lació es destina només a fer proves PCR per descartar que tinguin el coronavirus a pacients que han d’ingressar a l’hospital per a una intervenció quirúrgica o per fer-se proves no relacionades amb la pandèmia, per exemple. Se’ls fa el test perquè, si donen positiu, s’ajorna l’operació i la prova.

Sobre el redactat del correu, les mateixes fonts municipals assenyalen que “si ha generat algun efecte no desitjat ha tingut un abast menor, perquè no era un correu adreçat a veïns ni a cap altre col·lectiu ciutadà, sinó només a membres de les gerències municipals”. També asseguren que no hi havia cap intenció de frivolitzar l’epidèmia provocada pel coronavirus.

Més notícies
Salut preveu mantenir els poliesportius passat el pic de l’epidèmia per descongestionar hospitals
Notícia: Salut preveu mantenir els poliesportius passat el pic de l’epidèmia per descongestionar hospitals
Comparteix
El director de CatSalut, Adrià Comella, explica l'inici de l'enviament de tests a residències geriàtriques i professionals dels ambulatoris
Barcelona suma 600 llits per atendre pacients de coronavirus a poliesportius
Notícia: Barcelona suma 600 llits per atendre pacients de coronavirus a poliesportius
Comparteix
Ho han anunciat la consellera de Salut, Alba Vergés, i l'alcaldessa Ada Colau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa