Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Unes obres inacabades deixen alumnes d’un institut sense classe en l’inici del curs

L’institut escola Trinitat Nova de Barcelona no ha pogut començar les classes en alguns cursos aquest dijous per un retard en les obres del nou edifici, que acollirà els nens de P4, primer, segon, tercer i quart de primària. Tots ells hauran de començar dilluns. La resta d’alumnes sí que ha pogut iniciar el curs amb normalitat.

Aquest és una més de les incidències que han transcendit en l’arrencada del curs escolar.

[r:1]

El centre ha organitzat un esplai en un espai annex per als nens afectats que no tenien alternativa a l’escola. Segons ha explicat a l’ACN el director de l’institut escola, Joan Artigal, hi ha alguns detalls d’obra que no estan acabats, com ara la instal·lació de la porta d’accés. Això quedarà solucionat divendres. D’altra banda, els mestres no han pogut accedir a les aules fins aquesta setmana i no han tingut temps suficient per preparar-les.

L’inici del curs s’ha retardat per alguns cursos de l’institut escola Trinitat Nova. Les obres del nou edifici acabaran a l’octubre, i així estava previst inicialment, però s’havia organitzat de forma que la feina dels operaris fos compatible amb l’inici de les classes. Ara bé, la part que havien d’haver acabat a principis de setembre s’ha retardat. Aquest dijous i divendres encara acabaran algunes feines importants, com ara la instal·lació de la porta d’accés. A més, els professors no han pogut accedir a l’espai fins aquesta setmana i no han tingut temps de preparar les aules.

El centre va demanar permís al Consorci d’Educació de Barcelona per ajornar fins dilluns l’inici del curs d’aquests sis cursos. L’escola, però, ha ofert als pares que no tenien alternativa la possibilitat de portar els nens dels cursos afectats a un esplai que ha organitzat en un espai annex, propietat del districte. També ha aprofitat per ensenyar-los el nou edifici en construcció.

Entre aquest dijous i divendres s’acabaran alguns detalls de les obres i els mestres acabaran de preparar les aules, de forma que dilluns l’activitat ja estigui totalment normalitzada.

Els alumnes de 0-3, P3, cinquè i sisè de primària i ESO sí que han pogut iniciar les classes amb normalitat, ja que no estan afectats per les obres d’aquest nou edifici.

Més notícies

Obres amb retard, protestes i barracons: l’altra cara del primer dia d’escola

Notícia: Obres amb retard, protestes i barracons: l’altra cara del primer dia d’escola
Comparteix
Famílies es concentren davant de diverses escoles per exigir més places públiques
Notícia: Obres amb retard, protestes i barracons: l’altra cara del primer dia d’escola - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa